Arsuz’da Eğitim Denetimi

16 Kasım 2019 Cumartesi 10:19
Bu haber 631 kez okundu

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Arsuz’daki okul müdürleriyle toplantı yapmak amacıyla geldiği ilçede Kaymakam Musa Sarı’yı ziyaret etti.

Arsuz'da Eğitim Denetimi
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Arsuz’daki okul müdürleriyle  toplantı yapmak amacıyla geldiği ilçede Kaymakam Musa Sarı’yı ziyaret etti. İlçedeki okulları ziyaret edip, sorunları ile ihtiyaçları inceledikten sonra kaymakamlık makamına geçen Karahan’a Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez eşlik etti.
Arsuz’un eğitim durumunun gözden geçirildiği ziyarette Kaymakam Musa Sarı, ilçede devlet yatırımının yanı sıra geçtiğimiz yıl hayırseverlerin de birçok eğitim yatırımı gerçekleştiğini belirterek,  yine bir hayırsever işbirliğiyle kapalı spor salonunun inşa edildiğini ifade etti.

İlçedeki eğitim çıtasının yükselmesinde İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’ın katkısının çok fazla olduğunu vurgulayan Kaymakam Sarı, eğitim yatırımlarında emeği geçen başta Hatay Valisi Rahmi Doğan olmak üzere, milletvekillerine, İl Mili Eğitim Müdürü Kemal Karahan ile Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ile emeği geçen herkese teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ise Kaymakam Sarı’ya ilçenin eğitimine verdiği katkı ve destekten dolayı ve eğitim camiasının her zaman yanında olmasından dolayı teşekkürlerini sundu.

Yorum Gönder