Arsuz’da Koordineli Çalışma

12 Kasım 2020 Perşembe 15:22
Bu haber 988 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Arsuz Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü yelken caddesinde altyapı ve yol yapım çalışmalarını kontrol ederek, ekiplerden bilgi aldı.

Arsuz'da Koordineli Çalışma

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Arsuz Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü yelken caddesinde altyapı ve yol yapım çalışmalarını kontrol ederek, ekiplerden bilgi aldı.

Karaağaç Konarlı Mahallesinde bulunan ve vatandaşların sıkça kullanımında olan Yelken Caddesinde Arsuz Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesinin özverili ve koordinasyonlu çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.  Zemin beton asfalt serimine uygun hale gelmesi için trimer kazısının yapıldığı yolda sıkça yaşanan su birikintisine karşın yağmur sularının tahliyesine yönelik boru döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Söz konusu çalışmaları ekiplerden bilgi almak üzere yerinde inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç ve Nardüzü Mahallerinde altyapı çalışmalarının tamamlandığı birçok noktada yol yapım çalışmalarının program dahlinde devam ettiğini belirtti. Eski İkem yolu diye tabirlendirilen Yelken Caddesi üzerindeki yol yapım çalışmalarının bahse konu bölgede sık sık yaşanan su birikintisi sebebiyle geciktiğini ifade eden Başkan Güven, “Yelken Caddemizde yağmur sularının sürekli olarak göllenmesi sebebiyle yolumuzu sık sık tamir etmemize rağmen yolumuz bozuluyordu ve vatandaşımızın haklı bir tepkisi doğuyordu. Söz konusu yolumuzda asfalt çalışmalarımız, su birikintisini önleme çalışmaları sebebiyle gecikti. Şu anda hem yağmur sularının tahliyesine yönelik boru döşeme çalışmaları hem de asfalt çalışmaları birlikte başlamış durumda. Bu konuda büyük destek sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sn. Lüftü Savaş’a ve ekibine teşekkür ediyor, belirli nedenlerle yaşanan gecikmeden dolayı da vatandaşlarımızın affına sığınarak yolumuzun halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Yorum Gönder