Arsuz’da Mazi’ye Dönüş Başladı

14 Mayıs 2018 Pazartesi 10:30
Bu haber 1325 kez okundu

Hatay’ın Arsuz ilçesinde hizmete giren Mazi Ocakbaşı, mazisi derin olanların mekanı oldu.

Arsuz'da Mazi'ye Dönüş Başladı

Hatay’ın Arsuz ilçesinde hizmete giren Mazi Ocakbaşı, kaliteli ve özgün konseptiyle nezih bir gastronomi mekânı olarak derin mazi’lerini arayanların buluşma merkezi oldu. Mazi Ocakbaşı, Arsuz’un maziden gelen samimi, sıcak ve büyülü atmosferini güzelleştiren bir mekân olarak lezzet severlerin hizmetine açıldı.

Arsuz’da yaklaşık 50 yıldır yatırımlarıyla dikkat çeken Tultak ailesinin önemli bir ismi Semir Tultak’ın, oğulları Barış ve Mahmut’la birlikte projelendirdiği özgün konsept, müşterilerinin takdirini kısa sürede kazandı.

Konseptin derinliği insanı geçmişe götürüyor, keyifli ve derin sohbetlerin koyuluğunda, Türk Müziğinin unutulmaz şarkıları ile mazi’nin derinliklerine dönüşün başladığı iddialı et balık lokantası Mazi Ocak başı, Arsuz’a yakışacak. Mazi, et ve balık lokantasından çok daha fazlasını veren ocak başı konseptini restoran kültürüyle buluşturan güzel bir mekan.

Mazi Ocakbaşı konseptini yaklaşık 6 yıldır planlayan ve konseptin oluşma sürecini babası Semir Tultak’la beraber en ince detayına kadar projelendiren Turizm Otelcilik Mezunu Mahmut Tultak, sadece Arsuz’da değil, Hatay’da olmayan bir konsepti hayata geçirmenin gururunu yaşıyor.

Mazi Ocakbaşı’nın şöminesi önünde gururla konsepti anlatan Mahmut Tultak, Arsuz’a değer katan bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi ve “Mazi Ocakbaşı sadece bir lokanta değil, derin bir felsefenin ürünü” diyerek de müşterilerine mesaj verdi.

Semir Tultak ise uzun yıllardır Arsuz’da yerli ve yabancı turistlere hizmet ettiklerini hatırlatarak, ustalık yatırımının Mazi Ocakbaşı olduğunu söyledi ve bu konsepti planlayan evlatlarıyla gurur duyduğunu söyledi.

Yorum Gönder