Arsuz’da Zeytin Hasadı Zamanı

30 Ekim 2019 Çarşamba 17:17
Bu haber 592 kez okundu

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Haymaseki mahallesinde zeytin üreticileri ni ziyaret etti.İlçenin meşhur sofralık kırma topakaşı ve halhalı zeytinini toplayan Kaymakam Sarı, çiftçilerin sorunlarını yerinde dinleyerek, bol kazançlar temennisinde bulundu.

Arsuz'da Zeytin Hasadı Zamanı
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Haymaseki mahallesinde  zeytin üreticileri ni ziyaret etti.İlçenin meşhur sofralık kırma topakaşı ve halhalı zeytinini toplayan Kaymakam Sarı, çiftçilerin sorunlarını yerinde dinleyerek, bol kazançlar temennisinde bulundu.

Haymaseki Mahallesi’nde gerçekleştirilen hasatta Arsuz’un ciddi bir zeytin potansiyeline sahip olduğunu ifade eden Kaymakam Sarı, Arsuz zeytininin daha çok kırma zeytin şeklinde sofralık olarak tercih edildiğini ve tüm Türkiye’ye gönderildiğini ifade etti.

Herkese ilçenin bereketli topraklarında yetişen meşhur topakaşı ve halhalı zeytinlerini tatması için tavsiyede bulunarak, Arsuz zeytinini tadanların bu lezzetten vazgeçemeyeceğini ifade eden Kaymakam Sarı, çiftçilere bol ürünlü ve bereketli bir yıl diledi.

Çiftçiler de Kaymakam Sarı’ya ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ve teşekkürlerini sundu.

Yorum Gönder