Halı Saha Maçında Doğum Günü Sürprizi!

17 Ekim 2016 Pazartesi 16:32
Bu haber 2049 kez okundu

Yunus Emre, Denizciler ve Sakarya Mahallesi gençlerinin birlik ve beraberlik içerisinde her hafta oynadıkları halı saha maçında takım arkadaşlarına yaptıkları doğum günü sürprizi görülmeye değerdi.

Halı Saha Maçında Doğum Günü Sürprizi!
Yunus Emre, Denizciler ve Sakarya Mahallesi gençlerinin birlik ve beraberlik içerisinde her hafta oynadıkları halı saha maçında takım arkadaşlarına yaptıkları doğum günü sürprizi görülmeye değerdi.

Her hafta sonu düzenli olarak halı sahada maçlarını oynayan, üç mahallenin gençleri, takım arkadaşlarının doğum gününü unutmadı ve maçın başlamasına dakikalar kala doğum günü pastasıyla sahaya girerek takımın oyuncularından olan Ali Deniz’in doğum gününü kutladılar. Sahada ne olduğunu anlamaya çalışan ve şaşkınlığını gizleyemeyen Ali Deniz, arkadaşlarının doğum günü pastasını kendisi için hazırladığını duyunca, yeni yaşının mutluluğunu arkadaşlarının sürpriziyle yaşadı.

Yunus Emre, Denizciler ve Sakarya Mahallesi gençlerinin bu birlik, beraberlik ve dayanışma örneği de takdirle karşılanıyor.

Arkadaşlarının doğum gününü büyük bir sürprizle sahada kutlayan Denizciler, Yunus Emre ve Sakarya Mahallesi gençlerinin takım kaptanları Ömer Kurtar ve Ali Korkmaz yaptıkları açıklamalarda; “Bizler her hafta sonu üç mahalle birlikte halı sahada futbol oynuyoruz. Üç mahalleli arkadaşlarımız saha içerisinde mahalle ayırt etmeksizin her iki takımda da oynuyoruz. Takım Arkadaşlarımızdan olan Ali Deniz’in doğum günü olduğunu biliyorduk, maçın olduğu günü arkadaşımıza bir sürpriz hazırladık ve arkadaşımızın doğum gününü kutladık. Bizler her zaman birlik ve beraberlik içinde maçlarımıza devam ediyoruz. Arkadaşımızın yeni yaşını kutlar mutluluklar dileriz. Ayrıca bizlere sponsor olan Mavi Köşe Pastanesi İşletmecisi Mehmet Aktaş'a da desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dediler.

Halı sahada böyle bir doğum günü sürprizi beklemediğini ve çok şaşırdığını ve o derece mutlu olduğunu ifade eden Denizciler Mahallesi gençlerinin takım kaptanı Ali Deniz, “Gerçekten takım içinde muhteşem bir arkadaşlık kuruldu. Hepimiz ayrı mahalleden birlik içerisinde ve dostça maçlarımızı yapıyoruz. Doğum günü sürprizi yapan ve beni çok mutlu eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve iyi ki varsınız diyorum. Buradan bu ekibin birlikteliğinde büyük payı olan ve her hafta bizleri bir araya getiren genel kaptanımız Mustafa Mert’e de ayrıca teşekkür ediyorum. Muhteşem bir sürpriz oldu benim için” dedi.

Her hafta sonu oynanan ve üç mahalle gençlerinin bir arada oynadığı maçlarda kazanan da kaybeden de yok. Böyle birliktelik içinde olan gençleri bizlerde kutluyoruz.

Yorum Gönder