ATAHAN Özel Güvenlik Eğitimleri Devam Ediyor

09 Temmuz 2020 Perşembe 15:15
Bu haber 1301 kez okundu

İskenderun Atahan Özel Güvenlik Eğitim Kurumu, Bilim Kurulu ile il Hıfzıssıhha Kurulları tarafından tavsiye edilen kararlara göre teorik ve uygulamalı eğitimlerini sürdürüyor.

ATAHAN Özel Güvenlik Eğitimleri Devam Ediyor
İskenderun Atahan Özel Güvenlik Eğitim Kurumu, Bilim Kurulu ile il Hıfzıssıhha Kurulları tarafından tavsiye edilen kararlara göre teorik ve uygulamalı eğitimlerini sürdürüyor.

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı KOVİD-19 tedbirleri kapsamında kurs faaliyetlerine ara veren Atahan Koruma Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. Kurucusu Şamil Çindirli, yeni kayıt ve yenileme eğitimlerinin yeniden başladığını söyledi.

Özel güvenlik görevlilerinin yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında toplum sağlığı için salgın sürecinde ön cephede çalışarak üstün bir özveriyle mücadele ettiğinin altını çizen Çindirli,  “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle bu önemli süreçte ülke genelinde binlerce özel güvenlik görevlisi hastane başta olmak üzere birçok alanda yaklaşık yüz binin üzerinde yerde üstün gayret ve özveriyle gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Atahan Özel Güvenlik Eğitim Kurumu olarak kayıtlarımız devam ediyor. Sınıflarda oturma düzenini mevcut sosyal mesafe kuralına göre yeniden düzenledik. Hijyen şartları oluşturularak kursiyerlerimizin sağlığını ön planda tutuyoruz. Her gün ders bitiminde ve başlangıcında kullanım alanları dezenfekte ediliyor” dedi.

Şehit ailelerine bir nebze de olsa yaralarına merhem olmak istediklerini ifade eden Atahan Koruma Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. Kurucusu Şamil Çindirli, vatan savunmasında kahramanca Şehit ve Gazi olan Asker ve Polis yakınlarına Özel güvenlik görevlisi olabilmeleri için Eğitim Kurumlarına kayıt olmaları halinde ücretsiz olarak kurs verdiklerini de sözlerine ekledi.

Çindirli, Atahan Özel Güvenlik olarak İskenderun Savaş Mah. Şehit Pamir Cad. 45. Sok. Tarhan Apt. No.1 K.3 D.7 adresinde faaliyet gösterdiklerini ve şehit ailelerimizden böyle bir isteği olan birinci derece yakınlarını bekliyoruz ifadelerine yer verdi.

Çindirli, Özel güvenlik görevlisi olarak çalışmak bu sektörde hizmet etmek, bilgi almak, bu mesleği yapmak isteyenlerin Atahan Özel Güvenlik Eğitim Kurumuyla iletişime geçmesini tavsiye etti.

Atahan Özel Güvenlik Eğitim Kurumu: 0326 614 19 23 - 0 542 246 15 20






Yorum Gönder