Avcı Mağazaları’ndan İskenderun’da Görkemli Açılış

22 Ekim 2021 Cuma 14:06
Bu haber 789 kez okundu

İş ahlakı ve yenilikçi anlayışı ile iş dünyasında marka bir isim haline gelen Avcı Mağazaları, 5.şubesini İskenderun’da açtı.

Avcı Mağazaları'ndan İskenderun'da Görkemli Açılış

İş ahlakı ve yenilikçi anlayışı ile iş dünyasında marka bir isim haline gelen Avcı Mağazaları, 5.şubesini İskenderun’da açtı.

İskenderun’da alışveriş alanında yepyeni bir soluk getirecek olan Avcı Mağazaları’nın açılışına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Turan Bozkurt, iş insanları ve birçok davetli katıldı.

Kaymakam İskender Yönden, Avcı Mağazası İskenderun Şubesi'nin İskenderun’a ve alışveriş sektörüne hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerini dile getirirken, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı da İşyerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek bereketli kazançlar diledi.

İş insanları Berket Avcı, Mehmet Avcı, Ayhan Avcı, İsa Can Avcı, Mehmet Avcı, Salih Avcı tarafından işletilen Avcı Mağazaları  züccaciye, aksesuar, mobilya, bahçe mobilyaları, ev tekstili, halı ve bir çok üründe en güvenilir markaları, en uygun fiyatlarla İskenderun halkıyla buluşturmayı hedefliyor.











Yorum Gönder