Avukat Gülümser Ceylan Köle Denizciler Seçim Ofisini Açtı

20 Nisan 2023 Perşembe 13:21
Bu haber 264 kez okundu

İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Avukat Gülümser Ceylan Köle, seçim kampanyası kapsamında Avukat Gülümser Ceylan Köle Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan Denizciler Mahallesi’nde seçim ofisi açtı. İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Avukat Gülümser Ceylan Köle, seçim ofisi açılışının ardından Belen esnafını ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi ve sorunlarını dinledi.

Avukat Gülümser Ceylan Köle Denizciler Seçim Ofisini Açtı

İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Avukat Gülümser Ceylan Köle, seçim kampanyası kapsamında Avukat Gülümser Ceylan Köle Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan Denizciler Mahallesi’nde seçim ofisi açtı.  İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Avukat Gülümser Ceylan Köle, seçim ofisi açılışının ardından Belen esnafını ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi ve sorunlarını dinledi. Daha sonra, Denizciler Mahallesi muhtarını ziyaret ederek mahalle halkıyla buluştu.

İyi Parti Hatay milletvekili adayı Gökhan Zan’ın düzenlediği futbol turnuvasına da katılan İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Avukat Gülümser Ceylan Köle, turnuvaya eşlik ederek gençlerle bir araya geldi. Ceylan, gençlerle yaptığı sohbetlerde gençlerin sorunlarını dinledi ve gençlerin spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini teşvik etti.

İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Avukat Gülümser Ceylan Köle, yaptığı açıklamada, “Seçim kampanyamız boyunca tüm Hataylılarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyeceğiz ve çözüm üreteceğiz. Halkımızın desteğiyle Hatay’ın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Gönder