Ayhan Bodur 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı!

23 Kasım 2017 Perşembe 14:02
Bu haber 942 kez okundu

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajını yayımladı.

Ayhan Bodur 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı!

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajını yayımladı.

Başkan Bodur mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Cehaletin kalemini kıran yürekli, fedakar, çalışkan öğretmenlerimiz,

En ücra yerlerde, el değmemiş köşelerde hep sizler vardınız. Bayrağımızın dalgalandığı her yeri kutsal sayıp, en önde her zaman sizler yer aldınız. Kara tahta başında ak bir tebeşirle aydınlığın resmini çizip medeniyetin inceliklerini, geleceğe umutla birlikte yürümenin yollarını öğrettiniz. Bazen bütün imkânsızlıklara rağmen bir dünya kurdunuz, dört köşe bir oda, içinde öğrencileriniz. Bazen de haince bir pusuya düşürülüp, silahlar ölüm kustu üstünüze. Ama asla geri adım atmayarak ışık oldunuz yolumuza, geleceğimiz olan çocuklarımıza.

Bu ülke ve aziz milletimiz için yaptıklarınız hiçbir maddi kıymetle ölçülemeyecek kadar değerlidir. Sizler yılın sadece bir gününde değil, her anında hatırlanması gereken güzide bir topluluğun, kutsal bir mesleğin üyelerisiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Atatürk`ün, 'Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirin' nasihatine bağlı kalarak, yılmadan usanmadan çalışan tüm öğretmenlerimizin ve bütün eğitim camiamızın Öğretmenler Günü'nü kutluyor, ebediyete göçmüş öğretmenlerimizin de aziz hatıralarını saygıyla yâd ediyoruz.”



Yorum Gönder