Bakan Kasapoğlu’ndan Belen’e Spor Tesisleri Müjdesi

16 Şubat 2019 Cumartesi 11:54
Bu haber 739 kez okundu

Hatay programı kapsamında ilde yapılan spor yatırımlarını gezerek incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Belen ilçesine de geçerek burada AK Parti Belen Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Bakan Kasapoğlu'ndan Belen'e Spor Tesisleri Müjdesi

Hatay programı kapsamında ilde yapılan spor yatırımlarını gezerek incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Belen ilçesine de geçerek burada AK Parti Belen Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, AK Parti Belen İlçe Başkanı Enis Göçmen ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Maalesef şer zihniyeti hiçbir zaman rahat durmuyor. AK Parti'miz ve Milliyetçi Hareket Parti'mizin karşısına bir şer ittifakı ortaya çıktı ve bizler de bunların karşısına Cumhur İttifakı olarak el ele gönül gönüle bir aradayız" dedi.

Bakan Kasapoğlu, konuşmasında Hatay'ın ve tüm ilçelerin medeniyetin, kültürün, irfanın, ensar olma ruhunun pekiştiği beldeler olduğunu belirtti.

Belen ilçesinin talebi olan iki halı saha bir futbol sahası yapacaklarının müjdesini veren Kasapoğlu, "Sportif anlamdaki tesisleşmeyi yurdumuzun her noktasına gerçekleştirmek adına kararlı olduğumuzu paylaşmak istiyorum. Elbette spor sadece futboldan ibaret değil. Sporun farklı branşları var ve bu branşları, yetenekleri, ilgisi ölçüsünde tüm vatandaşlarımızın da sahiplenmesi gerektiğini de inanıyoruz." dedi.

Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde gerçekleştirdikleri spor hamlesinde gençliğe hizmet noktasında çok güzel tesisler yaptıklarını söyledi.

Yerel seçimde adaylarına partililerden destek isteyen Kasapoğlu, şunları kaydetti: "Maalesef şer zihniyeti hiçbir zaman rahat durmuyor. AK Parti'miz ve Milliyetçi Hareket Parti'mizin karşısına bir şer ittifakı ortaya çıktı ve bizler de bunların karşısına Cumhur İttifakı olarak el ele gönül gönüle bir aradayız. İnşallah 31 Mart gecesi sizler oylarınızla bu şer ittifakına en güzel cevabı vereceksiniz."

Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül de, “Belen Cumhur İttifakı seçim büromuzu ziyaret eden ve ilçemize bir futbol sahası, iki halı saha ve bir gençlik merkezi sözü veren Gençlik ve Spor bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Gecenin geç vakti olmasına rağmen, Sayın bakanımızı bağrına basan Belen’li vefakar hemşerilerime de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Gönder