Bakan Kasapoğlu'ndan Seyfi Başkan Teşekkür

16 Şubat 2019 Cumartesi 17:04
Bu haber 1009 kez okundu

Hatay'a gelen ve ziyaret incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu İskenderun'a geldi.

Bakan Kasapoğlu'ndan Seyfi Başkan Teşekkür
Hatay'a gelen ve ziyaret incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu İskenderun'a geldi.

Bakan Kasapoğlu'nu İskenderun 5 Temmuz stadı önünde Hatay Valisi Rahmi Doğan AK Parti Hatay Milletvekilleri ile birlik te karşılayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, stadın durumu hakkında Bakan Kasapoğlu’na bilgiler verdi.

İskenderun'a yeni bir stadın ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, "Sayın Bakanımıza İskenderun'a yeni bir stadında yapılması noktasında görüşlerimizi ilettik. Belediye olarak sportif yapmış olduğumuz faaliyetler hakkında bilgiler verdik. İskenderun'a farklı birçok branşta spor yapma imkânının var olduğunu, çok yetenekli sporcular yetiştirdiğimizi söyledik. Sayın Bakan yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı bizlere teşekkürlerini iletti" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile birlikte kentte bir takım ziyaretlerde bulunduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, "Sayın Bakanımız İskenderun'a sportif anlamda birçok tesis yapmayı düşündüklerini söyledi. Kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakandan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımız İskenderun'un sportif anlamda hak ettiği yere geleceğini belirterek her türlü desteğe her zaman hazır olduklarını sözlerine ekledi" şeklinde konuştu.

 

Yorum Gönder