Bakan’dan Belen’e Anadolu Lisesi Sözü

12 Nisan 2018 Perşembe 18:17
Bu haber 902 kez okundu

Hatay’da çeşitli açılış ve temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’yu Başkanlık makamında ziyaret etti.

Bakan'dan Belen'e Anadolu Lisesi Sözü

Hatay’da çeşitli açılış ve temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’yu Başkanlık makamında ziyaret etti.

Başkanlık Makamımda Konuk Ettiği Milli Bakanı İsmet Yılmaz’a, belediye çalışmaları ve Belen ilçesine kazandırılan ve proje aşamasındaki okullar hakkında kısa bilgi notu veren Başkan Vurucu, İlçenin eğitim konusunda bir Anadolu Lisesine ihtiyacın olduğunu dile getirerek, Bakan Yılmaz’dan bu konuda istekte bulundu.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise, Anadolu Lisesinin ilçeye kazandırılması konusunda notunu alarak, eğitim konusunda ülkemizi ihtiyacı olan ilim irfan yuvaları yapmak en önemli görevlerimiz arasında diye konuştu.

Anadolu Lisesi Belen’e hayırlı olsun diyen Bakan Yılmaz, Başkan Vurucu’ya yaptığı hizmetler konusunda teşekkür etti.

Belen İlçesinin Türkiye’ye nam salmış yöresel lezzetlerini Bakan Yılmaz’a takdim eden Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdınız. Sizlere, Milletvekillerimize, Hatay Valimize, İlçe Kaymakamımıza, AK Parti Hatay İl Başkanımıza ve burada bulunan tüm misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Bakan Yılmaz da Başkan Vurucu’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.



Yorum Gönder