Bakkal Amcalarda Çöloğlu Güven Tazeledi!

17 Şubat 2018 Cumartesi 21:33
Bu haber 921 kez okundu

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası 26. Olağan Genel kurulunu gerçekleştirdi. İki liste ile gidilen kongrede Mustafa Çöloğlu 3.dönem başkanlığı kazanarak güven tazeledi.

Bakkal Amcalarda Çöloğlu Güven Tazeledi!

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası 26. Olağan Genel kurulunu gerçekleştirdi.  İki liste ile gidilen kongrede Mustafa Çöloğlu 3.dönem başkanlığı kazanarak güven tazeledi.
Genel kurulda gerçekleşen başkanlık ve yönetim kurulu seçiminde toplam 560 üye oy kullandı, Adaylardan Velit Kanat 109 oy alırken, Mustafa Çöloğlu 449 oy ile yeniden başkanlığa seçildi. 2 oy da geçersiz sayıldı.
 
Seçim öncesi bir konuşma yapan Mustafa Çöloğlu: “Şartların zor olduğuna değinerek her şeye rağmen tüm üyelerimiz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ancak hiçbir konu dışarıdan bakıldığı kadar kolay değil kanunlar çerçevesinde bundan sonra da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Türkiye Bakkallar ve Bayiiler Federasyonu Genel başkanı Sabit Teksöz de kongrede üyelere hitaben yaptığı konuşmada, haklar noktasında gerekli girişimlerde bulunduklarını çok yakında iyi sonuçlar beklediklerini ifade etti.
Bakkalar ve Bayiler Odası başkanı Mustafa Çöloğlu ile birlikte, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:  Hasan Şanlı, Beşir Dursun, Mehmet Akbaş, Münür Tultak, Sultan Süleyman Soylu, Caner Ömeroğlu, Mehmet Ali Başkara, Ali Yaşar. Denetim Kurulu Üyelikleri ise Mehmet Dağlıoğlu, Turhan Süt ve Okan Kasman isimlerinden oluştu.

Yorum Gönder