Barıştepe Muhtarı Keleş’ten Seyfi Başkana Teşekkür

15 Eylül 2018 Cumartesi 14:08
Bu haber 1186 kez okundu

Barıştepe Mahallesi Muhtarı Bahattin Keleş İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e mahalleye yaptığı çalışmalardan dolayı Teşekkür Etti.

Barıştepe Muhtarı Keleş'ten Seyfi Başkana Teşekkür

 Barıştepe Mahallesi Muhtarı Bahattin Keleş İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e mahalleye yaptığı çalışmalardan dolayı Teşekkür Etti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Barıştepe Mahallesinde yolların ve kaldırımların genel bakımı ile temizlik uygulaması yaptı.

Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkürlerini ileten Barıştepe Mahallesi Muhtarı Bahattin Keleş,” Yapımı süren temizlik ve ot biçme çalışmaları için Başkanımız Seyfi beye ve emeği geçen belediye personeline teşekkür ediyoruz. Şuanda mahallemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başkanımız sürekli bizimle iletişim halinde.  Başkanımızdan yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum ” diye konuştu.

Halka Hizmet Hakka Hizmettir

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise mahallelerde yapılan hizmetlerin devam ettiğini belirterek,”Barıştepe Mahallesinde de birçok hizmeti hayata geçirdik. Bölgede yolların ve kaldırımların genel bakımını yaptık. Yapmaya devam ediyoruz. Muhtarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen tüm önerileri dinliyor, belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüm buluyoruz” diye konuştu.

 

 

Yorum Gönder