‘Basın Emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutluyorum’

11 Ocak 2021 Pazartesi 13:24
Bu haber 897 kez okundu

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

‘Basın Emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutluyorum'

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Gül mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Dünyada en önemli meslekler arasında üst sıralarda yer alan gazeteciliğin, ülkemiz ve Türk basını adına bir dönüm noktası olan 212 sayılı kanunla düzenlenmesiyle, her yıl kutladığımız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün, tüm basın-yayın ve ahlak ilkelerine uyarak, doğru bilgiyi her ne pahasına olursa olsun kamuoyuna ahlaki ve ilkeli bir biçimde yansıtan, başarılı ve ilkeli yayın çizgisinden ödün vermeyen, tüm basın çalışanlarımızın gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Sizler gücünü halktan alarak kamuoyunu doğru, tarafsız, haber alma hakkını koruyacak, zor şart ve imkânlar içerisinde görevinizi yaparak, demokratik kültürümüzün gelişimine de önemli ve değerli katkılar sağlayacaksınız.

Bu duygu ve düşüncelerle, basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, görevi başında vefat eden gazetecilerimize yüce Rabbimden rahmet, mesleğini ifa eden arkadaşlarımıza meslek hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüz kutlu olsun.”

Yorum Gönder