Başkan Bodur’dan Zafer Bayramı Kutlaması!

29 Ağustos 2017 Salı 10:11
Bu haber 1074 kez okundu

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Bodur'dan Zafer Bayramı Kutlaması!

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

“30 Ağustos, 95 yıl önce tarihte benzerine az rastlanır bir varoluş mücadelesiyle, aziz milletimizin istikbali için ecdadımızın yeniden diriliş destanı yazdığı İstiklal Savaşı’nın zafer günüdür.

Bu zafer, sadece milletimizin kurtuluşuna vesile olmamış, 200 yıl dünyada sömürü düzeni kuran emperyal güçlerin çarkında ezilmiş tüm mazlum milletlere de örnek olmuştur.

Bugün ise; ikinci dünya savaşından sonra değişen dünya düzeninde, askeri gücün yerini finans ve tekonoloji gücünün aldığı yeni bir sömürü düzeni devam etmektedir.

İşte Türkiye Cumhuriyeti, bu yeni mücadele düzeninde güçlenen ekonomisi, bağımsız teknolojik hamleleri ve mazlum dünya devletlerine yeniden bayraktarlık yapma potansiyeli sebebiyledir ki; sürekli olarak taciz altında tutulmakta, içte ve dışta güçsüz düşürmek için her türlü ihanet organizasyonlarına maruz kalmaktadır.

Türk Milleti olarak bize düşen ise, “tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” ülküsü ile birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek, gücümüzü kendimizden ve değerlerimizden almak ve çok daha fazla çalışmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin ve kahramanlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına, Vatan uğruna canını feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet; hayatta olan gazilerimiz ve şehit ailelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.”

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı SMMM Ayhan BODUR

Yorum Gönder