Başkan, Çeşitli Programlara Katıldı

28 Mart 2018 Çarşamba 13:43
Bu haber 1112 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının yanı sıra, etkinliklere katılarak vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Başkan, Çeşitli Programlara Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının yanı sıra, diğer zamanlarında kentimizde ve bölgemizde düzenlenen çeşitli etkinliklere ziyaretlerine katılarak vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti Hatay İl Binasında AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Varol’un Katılımıyla, AK Parti İl Başkanı, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve Meclis Üyelerinin katılımı ile İstişare Toplantısına katıldı.

Düzenlenen toplantı hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Toplantıda partimizin çalışmaları, genel durum değerlendirmeleri, Cumhurbaşkanımızın Hatay programı ele alındı” dedi.

Ardından AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcı Alaattin Varol’un Katılımıyla, Belediye Başkanları toplantısına katılan Başkan Seyfi Dingil, “Bizler her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Belediye başkanları olarak her zaman iletişim halindeyiz. Halka hizmet noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Çeşitli projeler hakkında bilgi alışverişi yaptık” diye konuştu.

Daha sonra İTSO Meclis salonunda HATİAB, DOĞAKA, ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliği ile düzenlenen ‘AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA’ konulu konferansa katılan Başkan Seyfi Dingil düzenlenen programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Sahil bandında Binbaylar Exclusive açılışına katılan Başkan Seyfi Dingil, işyerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.





Yorum Gönder