Başkan Culha, Vali Topaca'yı da Unutmadı!

25 Kasım 2016 Cuma 15:16
Bu haber 1259 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Ankara'da bakanlıklar nezdinde bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulundu. Başkan Culha, Anıtkabir'i ziyaretinin ardından Ankara Valisi Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti.

Başkan Culha, Vali Topaca'yı da Unutmadı!
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı.

Culha, Vali Topaca'yı da Unutmadı!

Bakanlıklar nezdinde bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çiçek sundu.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün mezarlarını ziyaret eden Başkan Culha, Ata'nın manevi huzurunda olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirtirken, eğitim alanında birçok devrime imza atan Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Vali Topaca'ya Ziyaret!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha Anıtkabir'in yanı sıra ilçeyi doğalgaza kavuşturmak için BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nün ardından eski Hatay Valisi, şimdiki Ankara Valisi Ercan Topaca'yı da makamında ziyaret etti.

Ankara Valisi Ercan Topaca'ya yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Nazım Culha, donanımlı ve oldukça başarılı bir bürokrat olan Vali Topaca'ya Hatay’a ve özellikle de Arsuz'a kazandırdığı hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür etti.

Ankara Valisi Ercan Topaca da gerçekleşen ziyaretten dolayı Başkan Nazım Culha'ya teşekkür ederek, ilçede yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

 

Yorum Gönder