Başkan Fırat; Altın Yılın En Sert Düşüşünde!

01 Temmuz 2019 Pazartesi 14:34
Bu haber 598 kez okundu

İskenderun kuyumcular ve saatçiler Odası başkanı Uğur Fırat, Haftalık rutin Altın ve döviz piyasasındaki hareketleri değerlendirdi

Başkan Fırat; Altın Yılın En Sert Düşüşünde!

İskenderun kuyumcular ve saatçiler Odası başkanı Uğur Fırat, Haftalık rutin Altın ve döviz piyasasındaki hareketleri değerlendirdi. Hafta başındaki hareketlerin son durumunu değerlendiren başkan Fırat şu açıklamalarda bulundu

“Altın, ABD ile Çin’in ticaret görüşmelerine yeniden başlamasıyla 1 yılın en sert düşüşünü kaydetti. Ons altın 1400 $ altında kaldığı sürece yukarı yönlü eğiliminde zorlanabilir. Geri çekilmelerin devamında 1390 $ ve 1385 $ seviyeleri izlenebilir.

Trump’ın Çin Başkanı Xi ve sürpriz bir şekilde Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un ile görüşmesi sonrası altın fiyatlarında sert düşüş görüldü.

Açılıştan sonra da düşüşünü devam ettiren sarı emtiada 1364 desteği hedeflenebilir. Tepki alımlarının artması durumunda ise 1400 psikolojik seviye direnç olarak belirlenebilir. Hafta başı itibariyle  Altın açılışı 254.50 TL çeyrek altın ise 418 TL’den işlem görmektedir.”

Yorum Gönder