Başkan Gül İSTE’yin Beraber Başarıya Koşalım

09 Kasım 2020 Pazartesi 17:41
Bu haber 869 kez okundu

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depçi’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Gül İSTE'yin Beraber Başarıya Koşalım

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.  Dr. Tolga Depçi’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
İSTE Rektörü Prof.  Dr. Tolga Depçi’yi ziyaretinde bölgenin kalkınması için üniversitenin rolünün önemine dikkat çeken Başkan İbrahim Gül, kentin kültürel ve sosyal gelişimine katkı sunacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini ifade ederek, İSTE’miz sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan ilçemize büyük katlı sağlayan bacasız bir sanayimiz. Kuruluş bakımından da sanayi bölgesi olan ilçeme kalifiye eleman yetiştirme konusunda öncü bir kuruluş. Böylesine önemli bir göreve layık görülmeniz bizleri fazlasıyla onurlandırdı. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. “İSTE’yin Beraber Başarıya Koşalım” İfadesini kullandı.

Rektör Depçi de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İSTE’nin gelişmesi, büyümesi, öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alması için her türlü çalışmayı yapacaklarını belirterek Başkan Gül’e destek sözü ve ziyareti için teşekkür etti.

 

 

Yorum Gönder