Başkan Güngör: ‘Daha Yapacak Çok İşimiz Var’

19 Kasım 2021 Cuma 14:05
Bu haber 1659 kez okundu

Hak İş İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, göreve geldikleri günden bu yana işçinin ve emekçinin her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan Güngör: ‘Daha Yapacak Çok İşimiz Var'

Hak İş İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, göreve geldikleri günden bu yana işçinin ve emekçinin her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti.

Özçelik İş Sendikası İskenderun şubesi seçimlerinin yaklaştığı bu günlerde yapılacak olan delege, yönetim ve üst kurul seçimlerinde, tekrardan İskenderun Şube Başkanlığı aday olup olmadığı hakkında henüz bir açıklamada bulunmayan Başkan Güngör, zamanı geldiğinde açıklama yapacağını belirterek, "Önemli olan mevcut görevimizi hakkaniyetle yürütmektir. Ben ve yönetimim her zaman işçinin emekçinin yanında durduk. Durmaya da devam edeceğiz" dedi.

Güngör, "İşçinin bölünmesine ve ayrışmasına müsade etmeyeceğiz. Dün olduğu gibi bundan sonrada emek çatısı altında faaliyetlerimize devam edeceğiz. Kaostan beslenenlere fırsat vermeyeceğiz. Emekçileri çeşitli siyasi, bölgesel, mezhepsel konulara çekerek kendilerine rant sağlamak isteyenler artık o devrin kapandığını görecekler" dedi.

Zaten yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olduğunu gösteriyor diyen Güngör, "Bizler emekçilerin ihtiyaçlarına olabildiğince çözüm üretmek, işçinin yanında olmak İçin çalışıyoruz. Devam eden sözleşmelerimizi emekçilerin memnun olacağı şekilde bitirmeye gayret ediyoruz. Endüstriyel ilişiklerimizi güçlü tutuyoruz. Sahadan aldığımız geri dönüşlerle eksik ve hatalarımızıda yüzleşerek bunları telafi etmek için çabalıyoruz" dedi.

Güngör, "İstikrar sürsün emekçi gülsün diyerek;

Şube seçimlerinde emekçi kardeşlerimizin gönlü ve vicdanının sonucunu belirleyeceğini önemli olan sahadaki birlikteliğin zarar görmeden bu sürecin tamamlanması olduğunu dile getirip, seçime girecek olan tüm arkadaşlara başarılar diledi.

Yorum Gönder