Başkan Güven ‘Öğretmenler Günü’nü Kutladı

24 Kasım 2021 Çarşamba 16:42
Bu haber 392 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, tüm öğretmenler adına Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez’e çiçek takdim etti.

Başkan Güven ‘Öğretmenler Günü'nü Kutladı
 Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, tüm öğretmenler adına Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez’e çiçek takdim etti.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi ve Avrupa Konseyi arasında imzalanan “Türkiye’de Çocuk Ticareti ve/veya Emek Sömürüsü Amacıyla İnsan Ticareti Konusunda Farkındalık Yaratma” projesinin 2. Program eğitimleri devam ederken, eğitime katılan tüm öğretmenlerin nezdinde, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez’e Çiçek takdim etti.

Tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan Asaf Güven, “ Arsuz Belediyesi olarak zaman zaman,  bu şekilde çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yapıyoruz. Spora yönelik programlar yapıyoruz. Bu sene pandemiden sonra spora yönelik faaliyetler yaptık.  Bu programları devam ettireceğiz. Ama burada gerçekleştirdiğimiz program çok önemli. Benim çocuk doktoru olmam sebebiyle üstünde çok ciddi bir şekilde durduğum bir konu. Toplumsal bir sorun. Bu konularda sizlerle birlikte işbirliği yapmaya hazırız. Çocuk istismarının, çocuk ticaretinin ve buna benzer dezavantajlı grupların, dezavantajlarının giderilmesi konusunda hep birlikte hareket edeceğiz. Burada öğretmenlerimizle bir arada olmak ve bu vesile ile öğretmenler gününüzü kutlamak ziyadesiyle beni memnun etti.  Ben başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, burada bulunan tüm öğretmenlerimizin ve kendisini eğitime adamış, başarılı ve Cumhuriyet’e sahip çıkan nesiller yetiştirmek isteyen tüm öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum,” dedi.

Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez de bu nazik sürpriz için Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e, tüm öğretmenler adına teşekkür etti. 

Yorum Gönder