Başkan Halkın İçinde

11 Temmuz 2016 Pazartesi 16:32
Bu haber 1460 kez okundu

Her fırsatta halkın yanında olan halkın mutluluğunu ve üzüntüsünü paylaşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahallelerde taziye ziyaretlerinde halkın üzüntüsünü paylaşıp hafta sonunda düğün, nikah ve nişan törenlerine katılarak genç çiftlerin ve ailelerinin mutluluğunu paylaşıyor.

Başkan Halkın İçinde
Düğünler ve çeşitli organizasyonlarla oldukça yoğun bir hafta sonu geçiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine katılmayı da ihmal etmiyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sık sık fırsat buldukça halkla iç içe olduklarını ifade ederek,” Vatandaşlarımızın iyi gününde üzüntülü günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Katıldığımız programlarda vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor çözüm yolları arıyoruz. Bu vesile ile ilçenin farklı noktalarında devam eden belediye çalışmalarını da tek tek yerinde inceliyor, vatandaşlarımızla sohbet edip öneri talep ve isteklerini dinliyoruz” dedi.

Başkan Seyfi Dingil açıklamasında “Her zaman her fırsatta halk ile iç içeyim. Bir taraftan nişan, nikâh, sünnet gibi törenlerde sevinci ve mutluluğu paylaşırken bir taraftan da hastalık ve cenaze gibi durumlarda hüznü ve sıkıntıyı paylaşarak vatandaşlarımızın dert ortağı olup onlar için elimizden ne gelirse yapıyoruz.  Bundan sonrada vatandaşlarımızla her koşulda birlikte olup bize ihtiyaç duydukları her konuda destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Gönder