Başkan İbrahim Gül’den Yılbaşı Mesajı

31 Aralık 2020 Perşembe 18:03
Bu haber 1552 kez okundu

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Yeni yılımızın mükemmel olması dileğimle…

Başkan İbrahim Gül'den Yılbaşı Mesajı

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Yeni yılımızın mükemmel olması dileğimle…
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

Başkan Gül; “Ülkemizde ve dünyada yaşanan birçok olumsuzluğun yanında, güzel günleri de geride bırakarak 2020 yılını uğurluyor ve yeni umutlarla 2021’i karşılamanın heyecanı yaşıyoruz.

Yeni yılda öncelikle Covid – 19 salgının bitmesini ve milletçe sımsıkı sarıldığımız günlerin tekrar geri gelmesini yüce Rabbimden diliyorum.

İlçemiz adına güzel hizmetler yapmanın mutluluğunu yaşadığımız fakat pandemi nedeniyle açılışını yapamadığımız birçok yatırımı ilçemize kazandırdığımız bir yıl oldu. Belen Millet Bahçemiz, Atatürk parkımız, çocuk parklarımız, tarihi çeşmelerimiz, araç filomuza eklediğimiz hizmet araçlarımız, yaya yollarımız, asfalt yapım çalışmalarımız, halı sahalarımız, atıl arazilerimizi kullanıma aldığımız bunun yanı sıra Covid-19 engeline takılan Belen devlet hastanesinin ve noterlik hizmetinin bakanlıklarımızca onaylanması, emniyet amirliğimizin emniyet müdürlüğüne dönüşmesi, ilçemiz adına bu yıl yaşadığımız kalıcı yatırımların en önemlileriydi.

Bunun yanı sıra birçok üzüldüğümüz olayları da yaşadığımız bir yılda milletçe kenetlenerek, tekrar ayağa kalkmasını da bildiğimiz bir yıl oldu. İnşallah yeni yıl ülkemizde, dünyamızda ve mazlum coğrafyalarda bolluk, bereket, sağlık ve mutluluk getirerek, geçmişin olumsuzluklarını hatırlayamayacağımız kadar güzel bir yıl olur. Yeni yılımızın mükemmel olması dileğimle, hepinize mutlu yıllar.


Yorum Gönder