Başkan Savaş, Çözüm Ortaklarıyla Buluştu

07 Ağustos 2019 Çarşamba 18:05
Bu haber 595 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, çözüm ortağı olarak gördüğü muhtarlarla İskenderun’da kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Savaş, Çözüm Ortaklarıyla Buluştu
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, çözüm ortağı olarak gördüğü muhtarlarla İskenderun’da kahvaltıda bir araya geldi. Çözüm ortağı olarak gördüğü eski ve yeni çok sayıda muhtarla bir araya gelen Başkan Savaş, muhtarların hizmet ve çözümlerin üretilmesinde önemli rol oynadıklarını ifade etti.

İskenderun’da gerçekleşen buluşmaya Başkan Savaş’ın yanı sıra CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur,  İsmet Tokdemir ve Suzan Şahin,  İskenderun’un eski ve yeni muhtarları, meclis üyeleri, CHP ve İyi Parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Yapılması planlanan ve bugüne kadar yapılan hizmetler hakkında muhtarlarla fikir alışverişinde bulunup, talep ve önerileri dinleyen Başkan Savaş,  ayrıca İskenderun’da görev süresini tamamlayan mahalle muhtarlarına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin kalkınması ve gelişmesi için gelecek tüm fikir ve önerilere açık olduğunu belirten Başkan Savaş, “Göreve geldiğimiz günden bu yana geçen süre zarfında her bölgenin ihtiyacına göre proje ürettik, hizmet götürdük. Bu hizmetleri hayata geçirirken de hemşerilerimizin fikrini ve önerilerini her zaman dinledik. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Hatay’ın parlak geleceği ve güzel yarınları için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Şehrimizi hep birlikte kalkındıracağız” dedi.

Yorum Gönder