Başkan Savaş Geleceğin Futbolcularıyla Bir Arada

20 Temmuz 2022 Çarşamba 14:41
Bu haber 321 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Göztepe Futbol Okulu’nu ziyaret ederek genç futbolcularla bir araya geldi.

Başkan Savaş Geleceğin Futbolcularıyla Bir Arada

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Göztepe Futbol Okulu’nu ziyaret ederek genç futbolcularla bir araya geldi.

HBB Esentepe Futbol Sahası’ndaki akşam antrenmanında geleceğin futbolcuları ile buluşan Savaş, il genelinde düzenlenen U11 futbol turnuvasında şampiyon olan Antakyaspor futbolcularını, teknik heyeti ve yöneticilerini de tebrik etti.

Formaların rengine değil forma içindeki yüreklere baktığını söyleyen Lütfü Savaş, “Bu yürekler ay-yıldız için çarpıyorsa önemli olan odur ve ay-yıldız tüm takımların üstündedir. Çocuklarımızı taşıdığı formaların renginden daha çok yüreklerinde ay-yıldız sevgisi önemlidir. İnanıyorum buradaki çocukların içinde milli formamızı taşıyacak futbolcular vardır. Hepsine hem futbol hem eğitim yaşamlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Savaş’a ziyaretinde Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da eşlik etti. Çalışkan, “Başkanımız imkânları dâhilinde spora katkı veriyor. Gönüllerin fatihi olmak önemli ve başkanımız da gönüllerin fatihi olarak gençlerimize, çocuklarımıza destek sunuyor. Desteklerinden dolayı Lütfü Savaş’a teşekkür ederim” dedi.

Göztepe Futbol Okulu Yöneticisi Serdar Özal da kalplerinin her zaman Hatayspor için attığını belirterek “Her dönem 3-5 futbolcuyu Hatayspor’a kazandırıyoruz. Son iki ay içerisinde 3 oyuncuyu gönderdik. Kalbimiz bordo-beyaz çarpıyor. İlk senemizde U11 kategorisinde şampiyon olduk” dedi ve spora verdiği katkılardan dolayı Başkan Savaş’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Savaş ve beraberindekiler şampiyon futbolculara madalyalarını verdi. Başkan Savaş’a büyük ilgi gösteren çocuklar, tezahüratlarla sevgilerini ve şükranlarını sundu.








Yorum Gönder