Başkan Seyfi Dingil Hatay Günlerindeki Stantları Gezdi

29 Eylül 2018 Cumartesi 13:46
Bu haber 631 kez okundu

Bu yıl 8.’si düzenlenen ‘İstanbul’da Hatay Günleri’, İstanbul Maltepe’de devam ediyor. Hatay’ın hem ulusal hem de uluslararası alanda tanınırlığını sağlamaya yönelik olarak bu yıl 8.’si düzenlenen ‘İstanbul’da Hatay Günleri’, yoğun ilgi görüyor.

Başkan Seyfi Dingil Hatay Günlerindeki Stantları Gezdi

 Bu yıl 8.’si düzenlenen ‘İstanbul’da Hatay Günleri’, İstanbul Maltepe’de devam ediyor. 

Hatay’ın hem ulusal hem de uluslararası alanda tanınırlığını sağlamaya yönelik olarak bu yıl 8.’si düzenlenen ‘İstanbul’da Hatay Günleri’, yoğun ilgi görüyor.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Valisi Erdal Ata, milletvekilleri diğer protokol üyeleri ile birlikte diğer belediyelerin ve esnafların stantlarınıda ziyaret etti.

Ayrıca İskenderun Belediyesi standına gelen ziyaretçilere çeşitli ikramlar yapılırken İskenderun hakkında genel bilgiler veriliyor.

Ziyaretçiler İskenderun’a Davet Ediliyor

İskenderun’un huzur, barış ve kardeşliğin simge kenti olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”İskenderun’daki bu kardeşlik ortamının tüm dünyaya örnek olmasını temenni ediyoruz. Gelsinler kentimizi görsünler. En büyük zenginliğimiz işte budur. Sanayi, turizm, deniz doğal güzellikler bunlarda ayrı bir güzellik. Bütün bunları birleştirdiğimizde insanları buralara çekebilirsek inanılmazları gerçekleştirebiliriz. Tek amacımız budur “şeklinde konuştu.

 

Yorum Gönder