Başkan Seyfi Dingil Ramazan Bayramını Kutladı

04 Temmuz 2016 Pazartesi 11:23
Bu haber 1095 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Seyfi Dingil, dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşadıklarını belirtti.

Başkan Seyfi Dingil Ramazan Bayramını Kutladı
Bayramların, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği, milli birlik ve beraberlik hislerinin kuvvetlendiği günler olduğuna dikkat çeken Başkan Seyfi Dingil mesajında şunları kaydetti:

“Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir.

Bu Bayram  insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür.

Bundan dolayı bayram, anlam ve önemine uygun olarak kutlanmalı, başta yakınlarımız olmak üzere, özellikle kimsesizler, yaşlılar, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız ziyaret edilerek gönülleri alınmalı yalnızlıkları hissettirilmemelidir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Yorum Gönder