Başkan Seyfi Dingil: Sosyal Belediyecilik Anlayışı ile Çalışıyoruz!

21 Haziran 2016 Salı 16:21
Bu haber 1589 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ilçe başkanı Ayhan Bodur ile birlikte AK Parti İskenderun İlçe teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Seyfi Dingil: Sosyal Belediyecilik Anlayışı ile Çalışıyoruz!

İskenderun’a Ayrı Bir Önem Veriliyor’

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti iktidarının İskenderun’a ayrı bir önem verdiğini belirterek, ”Şuana kadar yapmış olduğumuz tüm projeler Ankara’dan onay aldı. Allah şükürler olsun güçlü bir iktidarımız var. Biz hizmet belediyeciliği yapıyoruz. İlçemiz için büyük hayaller ve projelerle yola çıktık. Bunların bir kısmını gerçekleştirirken, yeni yatırımlar ve projeler için de önemli adımlar attık. İskenderun’un çehresini değiştirecek, ilçeye yeni bir imaj kazandıracak olan projeler hızlı bir şekilde ilerliyor” dedi.

‘İmkânlarımızı Seferber Ediyoruz’

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,” Feyezan Kanalı projesi hızla ilerliyor, TOKİ Projesi ile ilgili ihale yakın bir tarihte yapılacak. Karayolları ile ilgili çalışmalar başladı. Sahil camii projesinde fore kazık çakma işlemi tamamlandı. Bunların yanında da kültürel ve sportif faaliyetlerle ilçemizin sosyal hayatına renk katıyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm hemşehrilerimizi sevgiyle, muhabbetle kucaklıyor, imkânlarımızı hizmet için seferber ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder