Başkan Toksoy, Büyük Türk Milletinin Yeni Yılını Kutladı

31 Aralık 2018 Pazartesi 13:26
Bu haber 815 kez okundu

Başkan Yaşar Toksoy, Yeni Yıl sebebi ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Toksoy, Büyük Türk Milletinin Yeni Yılını Kutladı

Başkan Yaşar Toksoy, Yeni Yıl sebebi ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Toksoy mesajında;Dörtyol Belediyesi olarak gücümüzü bu topraklara olan sevgimizden alıyor ve sevginin emek olduğunu biliyoruz. Bu yüzden göreve geldiğimiz günden bu yana bütüncül yaklaşımla toplumun her kesimini kucaklıyor; kalplere sevgi, ilçemizin dört bir yanına hizmet tohumları ekiyoruz.
Şimdi ise görüyoruz ki; Dörtyol’umuza hasat zamanı gelmiş! Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hayatın her alanına ektiğimiz sevgi tohumları Dörtyol’un güzel insanlarının gözlerindeki mutlulukta yeşermiş. Sizlerle birlikte, el birliği ile emek emek ördüğümüz mutluluğumuzun her geçen yıl daha da artmasını diliyor, yeni yılın tüm vatandaşlarımıza sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum.
Bu düşüncelerle yurdumun her köşesinde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyor, hepsini kucaklıyor, Cenab-ı Allah’tan sağlık, afiyet ve selamet niyaz ediyorum.
Türk-İslam âleminin yeni yılını kutluyor, 2019’un birlik ve beraberliğe, dostluğa, kaynaşmaya ve huzura vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

Yorum Gönder