Başkan Tosyalı; ‘Birlikte Başaracağız’

17 Nisan 2020 Cuma 12:01
Bu haber 923 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, brifing salonunda muhtarlarla bir araya gelerek korona virüs salgını ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Tosyalı; ‘Birlikte Başaracağız'
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, brifing salonunda muhtarlarla bir araya gelerek korona virüs salgını ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Düzenlenen toplantı hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Korona virüs ile mücadele kapsamında çok kıymetli mahalle muhtarlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Mahalle muhtarlarımız ile bu kapsamda sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde bir araya gelerek korona virüs ile mücadele çalışmaları ile fikir alışverişinde bulunduk." dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Korona virüs ile mücadele kapsamında değerli muhtarlarımız ile el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Korona virüs (COVID-19) salgınına karşı önlem amaçlı dezenfeksiyon çalışmalarımız devam ediyor. Araçlarımız caddeleri, sokakları dezenfekte ediyor. Çalışmalar aralıksız devam edecek" şeklinde konuştu.

Yorum Gönder