Başkan Tosyalı Denizciler ‘de Vatandaşlarla Buluştu

02 Eylül 2019 Pazartesi 16:11
Bu haber 518 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Denizciler mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Başkan Tosyalı Denizciler ‘de Vatandaşlarla Buluştu
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Denizciler mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, bölge muhtarları ile birlikte Denizciler parkında vatandaşlar ile bir araya geldi.

Düzenlenen programda halkın sorunlarını dinleyen Başkan Fatih Tosyalı,’ Sık sık vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Denizciler ’de belediyemizin çalışmaları hakkında kıymetli halkımıza bilgiler vererek sorun, istek ve talepleri dinledik. Belediyemiz tarafından mahallede yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler vererek halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Tek gayemiz her şeyin en iyisine layık olan İskenderunlulara hak ettikleri hizmetleri en kısa sürede ulaştırmaktır’ dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,’ ‘Mahalle Toplantıları' kapsamında;  Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları hem mahallelilere anlatmak hem de mahallede var olan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla bir araya geliyoruz. Gerçekleştirilen toplantılarda, önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde de gerçekleştireceğiz’ şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili Özel ve Başkan Tosyalı vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

 

Yorum Gönder