Başkan Tosyalı Esnafla Buluşmaya Devam Ediyor

03 Ağustos 2019 Cumartesi 14:31
Bu haber 653 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sabahları esnaf buluşmalarına devam ediyor.

Başkan Tosyalı Esnafla Buluşmaya Devam Ediyor
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sabahları esnaf buluşmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte yeni bit pazarı esnafı ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Sabahları esnaflarla çay-simit eşliğinde kahvaltı yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, pac meydanındaki yeni bit pazarı içerisinde birlikte kahvaltı yaptığı esnafların talep ve şikayetlerini dinledi.

GÖNÜL BİRLİKTELİĞİMİZ VAR

Başkan Tosyalı: “Attığımız her adımı gönül birlikteliği ile atıyoruz. İskenderun'un gelişmesi için bütün dinamikleri harekete geçirerek en sağlıklı çözümleri üretmeye çalışıyoruz. Bu maksatla esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz sabah sohbetlerimizde ilçemiz için istişarelerde bulunuyoruz." dedi.

ESNAF BULUŞMALARI DEVAM EDECEK

Esnaf buluşmalarına devam edeceklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı," Bütün hizmetleri hemşehrilerimizin beklentilerini değerlendirerek yönlendiriyoruz. Sabahları birlikte yaptığımız kahvaltılarda, ilçemiz için yapılması gereken çalışmaları istişare etmiş oluyoruz. Sohbetlerimize konu olan olumsuzlukları yerinde inceleyerek meseleleri çözüme kavuşturuyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Gönder