Başkan Tosyalı: ‘Hedefimiz Yaşanılabilir Bir Kent’

11 Mayıs 2019 Cumartesi 15:48
Bu haber 476 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hedeflerinin daha yaşanılabilir bir İskenderun olduğunu belirtti.

Başkan Tosyalı: ‘Hedefimiz Yaşanılabilir Bir Kent'
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hedeflerinin daha yaşanılabilir bir İskenderun olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kent genelinde belediye tarafından yapılmakta olan çalışmaları ve yapılması planlanan çalışmaları muhtarlar ile yerinde inceliyor.

Tek yönlü değil tüm alanlarda gelişen bir kent için çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Muhtarımız ile birlikte Denizciler Mahallemizdeki Çamlık mevkiinde mevcut piknik alanlarımızı gezdik. Bu bölgeyi gezerek mesire alanlarımızın çoğaltmak için incelemelerde bulunduk. Elimizdeki imkanları halkımız için kullanacağız. Ayrıca Denizciler’ de parklardaki eksiklikleri inceledik. Denizciler semt pazarında esnaflarımıza kolaylıklar dilerken, vatandaşlarımızdan da istek ve sorunlarını dinledik” dedi.

Sahil bandında yapılan genel temizlik çalışmalarını inceleyen başkan Fatih Tosyalı, “Temizlik işi çok önemli. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bölgelerde ve kent genelinde hummalı bir çalışma içerisinde. Temiz çevre için durmadan çalışacağız. Temizlik işlerinde görevli arkadaşlarımız görevlerinin başındalar. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder