Başkan Tosyalı Konuklarını Makamında Ağırladı

21 Nisan 2022 Perşembe 12:36
Bu haber 525 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, toplumun farklı kesimlerinden ziyaretine gelen konuklarını makamında ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Tosyalı Konuklarını Makamında Ağırladı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, toplumun farklı kesimlerinden ziyaretine gelen konuklarını makamında ağırlamaya devam ediyor.

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler ve Yönetim Kurulu üyeleri, Arsuz Çilek Çocuk Akademisi Kurucuları Lütfiye Temel, Saadet Özmen, Öğretmenleri ve minik öğrenciler ve İstanbul- Kırıkhan Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Doğru ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Değerli hemşerilerimize hizmet noktasında gece gündüz demeden çalışıyoruz. Değerli Sivil Toplum Kuruluşlarımızın temsilcilerinin görüş, öneri ve düşünceleri dinliyor,sorunlara çözüm yolları buluyoruz. Tüm çalışmalarımız belirli bir program çerçevesinde devam ediyor. Her şey İskenderun İçin” dedi.





Yorum Gönder