Başkan Tosyalı, Konuklarını Makamında Ağırladı

05 Eylül 2019 Perşembe 13:26
Bu haber 579 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, toplumun farklı kesimlerinden ziyaretine gelen konuklarını makamında ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Tosyalı, Konuklarını Makamında Ağırladı
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, toplumun farklı kesimlerinden ziyaretine gelen konuklarını makamında ağırlamaya devam ediyor.

‘Kutsal Kavga Adanış’ film yöneticileri, Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernörü ve DEİK Türkiye - İrlanda İş Konseyi Başkanı M. Hakan Karaalioğlu ve beraberindeki heyet, AK Parti kurucu üyeleri ve Azganlık Mahallesi esnafları İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediyenin çalışmaları hakkında da bilgiler vererek ‘Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için, çalışmaya devam ediyoruz. Toplumun her kesimine faydalı işler yapmanın mücadelesini veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. İskenderun’un her anlamda kalkınması ve gelişmesi noktasında her türlü fikri öneriyi önemsiyoruz. Neticede amacımız halka hizmet etmektir’ dedi.

Halka hizmet noktasında sürekli dayanışma ve yardımlaşma içerisinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,’ Zaman zaman sivil toplum kuruluşlarımızın ve kurumlarımızın temsilcileri ile bir araya geliyoruz. Yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

Ziyaretlerde başkan Fatih Tosyalı’ya görevlerinde başarılar dileyen konuklar çeşitli konularda fikir alışverişinde de bulundular.

 

Yorum Gönder