Başkan Tosyalı Mahalle Ziyaretlerine Ara Vermiyor

06 Kasım 2019 Çarşamba 16:16
Bu haber 495 kez okundu

Her fırsatta ilçenin farklı mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Düğünyurdu mahallesinde mahalle sakinleri ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Başkan Tosyalı Mahalle Ziyaretlerine Ara Vermiyor
Her fırsatta ilçenin farklı mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Düğünyurdu mahallesinde mahalle sakinleri ve öğrenciler ile bir araya geldi.
Başkan Fatih Tosyalı, ilk olarak Düğünyurdu mahallesi muhtarı Seyfettin Çöloğlu ve mahalle sakinleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.
Belediyenin çalışmaları ve mahallede yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı,” Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde ilçemiz için yapılan ve yapılacak projeleri vatandaşlarımıza anlatıyoruz. El ele, gönül gönüle İskenderun’umuzu sahip olduğu tüm özellikleriyle ileriye taşıyacak, şehrimizin değerine değer katacak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalınmadık kapı, girilmedik gönül, çözülmeyen sorun kalmayana kadar canla başla çalışacağız “dedi.
Başkan Fatih Tosyalı daha sonra aynı bölgede bulunan Hayriye - Ahmet Açıkgöz İlkokulunu ziyaret etti.
Eğitim ve öğretimin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Öğrencilerimizde bizler için çok değerli. Belediye olarak okullarımızın fiziki yapısı konusunda çeşitli düzenleme bakım onarım çalışmaları yapmaktayız. Burada tespit edilen eksiklikleri gidereceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Düğünyurdu mahallesi muhtarı Seyfettin Çöloğlu ve mahalle sakinleri ile okul idareci ve öğrencilerde gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar dilediler. Ayrıca yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Gönder