Başkan Tosyalı, Milletvekili Özel İle Birlikte Asfalt Ve Kaldırım Çalışmalarını İnceledi

03 Ocak 2021 Pazar 14:19
Bu haber 1005 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Tosyalı, Milletvekili Özel İle Birlikte  Asfalt Ve Kaldırım Çalışmalarını İnceledi
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.
İskenderun Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı," AK Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel ve Barboros Mahallesi Muhtarımız Sebahattin Anlamaz ile birlikte mahallemizde yapılan kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledik.Değerli hemşerilerimiz ile sohbet ederek belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler paylaştık" dedi.

Üniversite içerisinde belediye olarak asfalt çalışması yaptıklarını belirten Başka Fatih Tosyalı," İskenderun Teknik Üniversitesi içerisinde belediyemiz tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarını AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel, İSTE Rektörümüz Prof. Dr. Tolga Depci ile birlikte inceledik.İskenderun Teknik Üniversitemiz İskenderun'umuz için önemli bir değerdir.Üniversitemize her zaman destek olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Çalışmaların tüm ihtiyaç olan bölgelerde devam edeceğinin altını çizen Başkan Fatih Tosyalı,"Bizim işimiz hizmet gücümüz millet.Halkımız yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarından oldukça mennun tüm bu çalışmalarımız yeni yılda da devam edecek.Her şey İskenderun için" ifadelerini kullandı.




Yorum Gönder