Başkan Tosyalı: ‘Önce İnsan Önce Hizmet’

28 Mayıs 2019 Salı 16:00
Bu haber 762 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yapılmakta olan hizmetlerde vatandaşların memnuniyetinin çok önemli olduğunu belirtti.

Başkan Tosyalı: ‘Önce İnsan Önce Hizmet'
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yapılmakta olan hizmetlerde vatandaşların memnuniyetinin çok önemli olduğunu belirtti.

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği Federasyonu Başkanı Faruk Ekinci, İş Bankası İskenderun şube yöneticileri, Şampiyon filtre genel müdürü Selma Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Nurettin Yılmaz, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun ve yerel sanatçılar belediye başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Belediye yönetiminde sosyal belediyecilik anlayışı gereği vatandaşlarımızın taleplerini ilgili birim müdürlerimize ileterek hızlı bir şekilde çözüme ulaştırıyoruz. 7’den 77’ye tüm vatandaşların istek, talep ve önerilerini önemsiyoruz. Toplumun her kesimi ile diyaloga açığız. Bizim için önce insan önce hizmet” dedi.

Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirten başkan Fatih Tosyalı, “İskenderun’un gelişi ve kalkınması noktasında herkese görevler düşüyor. İşadamları, odalar, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, dernekler ile sürekli iletişim halinde olacağız. Dolayısıyla gayretli bir şekilde çalışacağız, elimizden geleni yağacağız” ifadelerini kullandı.

Konuklar ise Başkan Fatih Tosyalı’ya yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Yorum Gönder