Başkan Tosyalı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos 2019 Cuma 14:26
Bu haber 466 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tosyalı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tosyalı, yayımladığı mesajında, 30 Ağustos'un Türk Milletinin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği, şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.

Bu tarihi zaferin, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece olmaz denilenleri başardığımızın bir göstergesi olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı mesajında şunları kaydetti:

‘Tarihten silinmek istenen Türk milleti, 'ya istiklal, ya ölüm' diyerek, kazandığı bu zaferle sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.

Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için her türlü fedakarlığı gösterecek, bağımsız ve güçlü Türkiye kararlılığını sürdürecektir.

Milli mücadeleyi zaferle taçlandıran, milletimize özgürlük kazandıran, bayrağımızın onurla dalgalandığı vatan topraklarını kanları ve canları pahasına sağlayan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor ,silahlı kuvvetlerimizin tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum’

Yorum Gönder