Başkan Tosyalı’dan İskenderun’a İki Müjde

11 Kasım 2019 Pazartesi 16:21
Bu haber 475 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Başkanı Uğur Ateş İskenderun belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.

Başkan Tosyalı'dan İskenderun'a İki Müjde
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Başkanı Uğur Ateş İskenderun belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti. Ziyarette ilçenin geleceğine yönelik iki önemli adım atılıp, AKİB tarafından yaptırılacak olan 24 derslikli lisenin yapımı için mutabakat sağlandı.

İskenderun’a 24 Derslikli Lise

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Kaymakamımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Gerek sosyal gerek, gerek kültürel ve halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde, kentimize AKİB tarafından 24 derslikli lisesinin yapımı için ön mutabakat sağlamış bulunmaktayız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin iyi bir ortamda eğitim almaları noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz ”dedi

Exzimbank Şubesi Açılacak

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”Ayrıca, AKİB tarafından geçen yıl kentimize açılan Eximbank irtibat ofisinin yerine bir ay sonra ihracatçılarımıza büyük kolaylık sağlayacak olan Exzimbank şubesi törenle açılacaktır. Alınan bu karar ile ihracatçılarımız işlemlerini Adana’da yapmak zorunda kalmayacak olup artık kentimizde açılacak olan Exzimbank şubesinde işlemlerini yapabileceklerdir. Tüm bu çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İskenderun’umuza hayırlı uğurlu olsun. İskenderun’a değer ” şeklinde konuştu.

 

 

 

Yorum Gönder