Başkan Tosyalı’dan MEGA Medya’ya Tebrik Ziyareti,

27 Temmuz 2021 Salı 17:48
Bu haber 428 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, MEGA Medya’nın 27. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mega Medya Grubu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Tosyalı'dan MEGA Medya'ya Tebrik Ziyareti,

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, MEGA Medya’nın 27. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mega Medya Grubu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve Mega Medya çalışanlarıyla sohbet ortamında bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve Basın Bürosu Müdürü Ömer Soylu MEGA Medya'nın 27. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.  

Göreve geldiği günden bu yana özellikle İskenderun’un temel sorunlarına yoğunlaşarak birçok çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Tosyalı; gündemi sıcağı sıcağına takip ederek objektif bir şekilde haber yapan Mega Medya Grubu’na teşekkürlerini iletti.

İskenderun’a yaptığı hizmetlerden ve tebrik ziyaretinden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkürlerini dile getiren Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, “Hızla değişen teknoloji ile birlikte kendimizi yenilemeye ve yayın grubumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Günümüz sosyal medya mecrasında, Mega Haber Gazetesi, www.megamedya.org ve www.hataybasin.com haber sitelerimiz, www.megaradyoiskenderun.com ve www.megatviskenderun.com internet yayın kuruluşlarımız ile birlikte Mega Medya Grubu olarak değerli takipçilerimizin güveni ve desteğiyle daha güçlü bir şekilde yayın hayatımıza devam ediyoruz. 27. Kuruluş yıl dönümümüz dolayısıyla bizleri ziyaret eden sevgili Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ’ya teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İskenderun adına yapılan hizmetlerden ve güncel konuların konuşulduğu ziyaret sonunda hatıra defterini imzalayan Başkan Fatih Tosyalı Mega Medya çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çekildi.




Yorum Gönder