Başkan Tosyalı’dan Seri Ziyaretler

08 Temmuz 2020 Çarşamba 18:22
Bu haber 794 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, son günlerde kentin nabzını tutmaya yönelik faaliyetleri kapsamında seri ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Tosyalı'dan Seri Ziyaretler
İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, son günlerde kentin nabzını tutmaya yönelik faaliyetleri kapsamında seri ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Tosyalı, kentin dinamiklerini oluşturan kurum ve kuruluşların yanı sıra çarşı merkezindeki esnafları da ziyaret ederek istişarelerde bulunup sorun ve talepleri dinledi.

Başkan Tosyalı, seri ziyaretler kapsamında İskenderun Turizm Derneği (İSTUDER) Başkanı Sabahattin Uygun, İSTUDER Basın Danışmanı Semir Yazıcı, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, İSTUDER yönetim kurulu üyesi İmrenay Oteli İşletmecisi Taner Çotulay, İşadamı Ahmet Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kent esnaflarını tek tek ziyaret ederek bir araya gelen Başkan Tosyalı, genel gündeme ilişkin istişarelerde bulundu, sorun ve taleplere kulak verdi. Özellikle koronavirüs salgını nedeniyle tedbirin elden bırakılmamasını isteyen Başkan Tosyalı, sosyal mesafe kuralına ve maske takılmasına özen gösterilmesine dikkat çekti.

Sorun ve taleplerini dinlediği esnaflarla fikir alışverişinde bulunan Başkan Tosyalı, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Esnaflar da ziyaretlerinden dolayı Başkan Tosyalı’ya memnuniyetlerini ifade ettiler.

Yorum Gönder