Başkan Yaşar Toksoy’dan Rekor Asfalt!

24 Ağustos 2016 Çarşamba 16:43
Bu haber 1376 kez okundu

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ilklere imza atmaya devam ediyor. Başkan Toksoy, 65 bin ton asfaltla Dörtyol tarihinin en çok asfalt döken belediye başkanı oldu.

Başkan Yaşar Toksoy'dan Rekor Asfalt!
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ilklere imza atmaya devam ediyor. Başkan Toksoy, 65 bin ton asfaltla Dörtyol tarihinin en çok asfalt döken belediye başkanı oldu.

Dörtyol Belediyesi 65 Bin Ton Asfalt Döküyor!

Dörtyol Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, bahar ayında başlattığı asfalt döküm işlemlerine devam ediyor. Başkan Toksoy’un ‘Asfaltsız Yol Kalmayacak’ sloganı ile yapılan çalışmalar vatandaşlardan büyük takdir topluyor. Hemen hemen her mahallede asfalt çalışmaları yapan ve şimdiye kadar hiç girilmemiş sokaklara asfalt döken ekiplerin şimdi ki durağı Yeniköy Mahallesi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri dar ve asfaltsız sokakları asfaltlayarak vatandaşın yüzünü güldürüyor. Yeniköy Mahallesinde girilmedik sokak bırakmayan Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şimdi de Yeniköy Mahallesi Botaş Yolu Yavuz Selim Caddesinde Finisher ile asfalt dökümüne başladı. Mercidabık Savaşının 500. Yıldönümünde Yavuz Sultan Selim’in adını taşıyan Yavuz Selim Caddesi’nin asfaltlanması güzel bir tesadüf oldu. Asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceleyen Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy açıklamalarda bulundu.

Başkan Toksoy, “Çok saygı değer Hemşerilerim, Fen İşleri Müdürlüğümüzün başlattığı 2016 asfalt sezonu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilköy, Ocaklı, Kuzuculu, Altınçağ ve Yeniköy Mahallelerimizde başlattığımız asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam etmekte. Son 30 yılın el atılmayan tüm sokak ve mahallelerine el atarak yaptığımız çalışmalarla bir ilke imza atıyoruz. Yeniyurt Mahallesi Botaş Yolu Yavuz Selim Caddesinde asfaltlama çalışmamız başlamış bulunmakta. Kurban Bayramına kadar tüm birimlerimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışarak, 65 bin ton asfaltın %80 nini dökmek istiyoruz. Bayramdan sonra kısa bir ara vereceğiz ve ardından çalışmalarımız ekim ayına kadar devam edecek. Eylül Ayının sonunda tekrar başlayacağımız asfalt çalışmaları ile birlikte tüm mahallelerimizde ve Dörtyol merkezde asfaltsız yol bırakmayacağız. Sıcak asfalt çalışmalarımızda bize desteğini esirgemeyen HBB Başkanı Sayın Lütfü Savaş’a ve Fen İşleri Daire Başkanına teşekkürlerimi sunuyorum. Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize de gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Dörtyol tarihinin en yüksek asfalt tonajlarını döküyoruz. Kurban Bayramına kadar ‘Asfaltsız Yol Bırakmayacağız’. Tüm vatandaşlarımızın Bizi İzlemeye devam etmelerini istiyorum. Yeniköy Mahallemize ve tüm Dörtyollumuza hayırlı uğuru olsun.” dedi.

Yorum Gönder