Başkan Yavuz’un Karne Tatili Mesajı

14 Haziran 2019 Cuma 13:51
Bu haber 625 kez okundu

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 2018-2019 yılı eğitim ve öğretim yılının sona ermesi ve öğrencilerin tatile girmesi dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Başkan Yavuz'un Karne Tatili Mesajı

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 2018-2019 yılı eğitim ve öğretim yılının sona ermesi ve öğrencilerin tatile girmesi dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. “Eğitim ve öğretimde başarının sırrı; Sistemli, planlı ve disiplinli çalışmadır” diyen Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi; “Sevgili öğrenciler, hayatımızın her alanında olduğu gibi okul sürecinde de verdiğiniz emeklerin, fedakârlıkların sonucu olan karnelerinizi 14 Haziran Cuma günü alarak yıl sonu tatili yapmak üzere eğitim ve öğretime ara vereceksiniz. Bu tatil sürecini sağlıklı ve neşeli bir şekilde değerlendirmenizi dilerim.

Bugün, gayretin ve emeklerinizin karşılık bulduğu gündür. Okullarımızda, büyük bir heyecan yaşanmaktadır. Ülkemizin, ilimizin ve İlçemizin geleceği için umut olan çocuklarımız ve gençlerimiz bugün bir eğitim, öğretim yılını daha tamamlamaktadır. Ancak, unutulmamalıdır ki karne notları sadece eğitim gören öğrencilerin değil onları hayata hazırlayan bizlerin ve ailelerimizin de bir değerlendirilmesidir. Okullarımızda eğitim ve öğretim sadece öğrencilere değil, aynı zamanda çocuklarımızı hayata hazırlayan, evlatlarına katkı sağlayan ailelere ve bizlere de not verilmiş olmaktadır. Anne ve babalarımız öğrencilerimizin notlarını değerlendirirken bu hususları göz önünde bulundurmalıdırlar.

Öğrenciler ve öğretmenlerimiz için huzurlu ve başarılı ancak bir o kadar da uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılı geride kalırken Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin üstün gayret ve fedakarlıklarından dolayı bir kez daha canı gönülden kutluyorum. 2018- ­2019 eğitim öğrenim yılında öğrencilerimize harcadıkları yoğun çaba ve emeklerinden dolayı başta Öğretmenlerimiz ve Okul İdarecilerimiz olmak üzere Öğrenci velilerimize ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bütün kademesindeki personellerine teşekkür eder tatili giren öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu bir tatil dilerim.”


Yorum Gönder