Başkan Yeloğlu ‘İl Başkanları’ Toplantısına Katıldı

09 Eylül 2019 Pazartesi 10:35
Bu haber 629 kez okundu

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşen 131. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

Başkan Yeloğlu ‘İl Başkanları' Toplantısına Katıldı
AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşen 131. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı. Başkan Yeloğlu’na AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sara Gök, AK Parti Gençlik Kolları Hatay İl Başkanı Şaban Kurt ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz katıldı.

AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu vurgulayan AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu 131. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından yaptığı açıklamasında; “Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında bize seslenen Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı can kulağıyla dinledik. Partimizin kuruluşundan beri bu davaya emek vermiş, maddi ve manevi katkı sağlamış ve yorulmadan koşturmuş her bir ismin bizde yeri başkadır. İl ve ilçe Başkanlıklarımızın kapısı da gönlümüzün en güzel yeri de tüm vatandaşlarımızaher zaman sonuna kadar açıktır. Teşkilatımıza ve teşkilat mensuplarımıza vefamız sonsuzdur. AK Partimize gönül verenleri kucaklamak boynumuzun borcudur” dedi.
Başkan Yeloğlu açıklamasının devamında; ‘Kapısını çalmadığımız hane, elini sıkmadığımız vatandaş, kalbine dokunmadığımız birey bizim değildir. Hiçbir an bir saniye bile sıkılmadan, acizlik getirmeden, ‘öf’ bile demeden milletle birlikte olmak, millete hizmet etmek en önemli görevlerimizden biridir. Çalışacağız, daha çok çalışacağız. Bu yol uzun ve meşakkatli bir yol. Aynı tempoda hatta daha da hızlanarak emin adımlarla hedeflerimize yol alacağız. Çünkü asıl büyük zaferler önümüzde duruyor.AK Partimiz dünyada hiçbir siyasi partide olmayan bir teşkilat ağına, ruhuna ve heyecanına sahip. Biz de Hatay Teşkilatı olarak her an hazır olacağız, güçlü olacağız. Bizler bütün kararlarını istişareye dayalı olarak alan bir siyasi partiyiz. İstişare, halkamızı daha da genişletecektir. Sokağın kokusunu, dokusunu, havasını, Hatay Teşkilatımıza daha çok yansıtacağız ve toplumun her kesimini kucaklayacak şekilde siyaset faaliyetlerimizi güncelleyeceğiz. Seferle mükellef olduğumuz davayı zafere ulaştırana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu kutlu davada sefer bizden, zafer Allah’tandır’ diye konuştu.

Yorum Gönder