Başkent’te Belen’den Renkli Görüntüler!

06 Kasım 2017 Pazartesi 14:09
Bu haber 980 kez okundu

Başkent’te Hatay Günleri fuarına katılan Belen Belediyesi sunumu ve tanıtım aktiviteleriyle bu yıl da ziyaretçilerden tam not almayı başardı.

Başkent'te Belen'den Renkli Görüntüler!

Başkent’te Hatay Günleri fuarına katılan Belen Belediyesi sunumu ve tanıtım aktiviteleriyle bu yıl da ziyaretçilerden tam not almayı başardı.

Bu yıl 6.sı düzenlenen ‘Başkent’te Hatay Günleri’, renkli görüntülere sahne olurken, Amanos’ların yayla kenti olarak bilinen Belen, yöresel ve kültürel değerlerinin tanıtımının yanı sıra, Belen PAMEK’in kurduğu dev Led ekranla da ilçesinin videolu tanıtımını yaparak Başkentte farkındalık yarattı.

Belen Belediyesi logolu uçan balonları da dağıtarak minik çocukları sevindiren Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; “Bizler Belen Belediyesi olarak Başkentte fark yarattık, gelen tüm misafirlerimizin damak tadına hitap eden yöresel lezzetlerinden ikram ederken, aynı zamanda ilçemizin tanıtımını yaparak Belenimizin gezilip görülecek ender şehirlerden biri olduğunun vurgusunu yapıyoruz. İlçemizin tanıtımına bir nebze olsun katkı sağlayabildiksek ne mutlu bize” diyerek gelen misafirlerle sohbet etti.

Başkent’te Hatay günlerinde Belen Standına gelen ziyaretçilerle tek tek ilgilenen Başkan Vurucu, Belen’de bulunan doğal ve tarihi değerleri, yaylaları, tarihi Kervansarayı, Kabaltı, Kanuni Sultan Süleyman Camii, Seyir Terası, Abdurrahman Paşa Türbesi, Şehitler Abidesi, Bakras Kalesi hakkında misafirleri bilgilendirmeyi ihmal etmedi.

Belen standına gelen vatandaşlar da yöresel lezzetlerden ve yapılan tanıtım sunumundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “iyi ki Başkentimize gelerek bizlere bu güzel ilçeyi tanıttınız. Yöresel tatlarıyla adını tüm Türkiye’ye duyurmalı, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya da bir kez daha teşekkür ediyor, bu şirin ilçemizi her yıl Ankara’ya bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Yorum Gönder