Başsavcı Akın Esnafla Vedalaştı!

19 Temmuz 2017 Çarşamba 12:50
Bu haber 1360 kez okundu

İskenderun Cumhuriyet başsavcısı aramızdan ayrılmadan Oda başkanları ile vedalaşmak için ziyarette bulundu.

Başsavcı Akın Esnafla Vedalaştı!

İskenderun Cumhuriyet başsavcısı Abdulkadir Akın, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına tayinin çıkmasının ardından veda ziyaretlerini sürdürüyor. Başsavcı Akın veda ziyaretleri kapsamında İskenderun Oda başkanları ile vedalaştı.

Başsavcı Akın’ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ancak tayinin çıkmasından dolayı buruk olduklarını belirten Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları birliği başkan vekili Uğur Fırat şunları dile getirdi:

“Vefa nedir, bilir misiniz? Vefa arkanda bıraktığını, giderken yabana atmamandır. Vefa; dostluğun asaletine, bir dua sonrası verilen sözlere, hayallere ihanet katmamandır. Vefa; ötelerin sonsuz mükafatı karşısında, cehennemi hafife almaman, ulvi güzellikleri dünyaya satmamandır. İskenderun her bakımda mulki amirler yönünden vefakâr yol arkadaşları ile karşılaştı. Şimdi ataması çıkıp aramızdan ayrılan Cumhuriyet baş savcısı saygı değer Abdulkadir Akın vefakar ve iyi bir dost olarak vedalaşıp güzel bir iz bırakarak gönüllerimizden hoş bir şekilde ayrıldı. Dilerim gideceği yerde yolu açık ve aydın olur. İskenderun a böyle vefakâr adam gibi adamlar gerekir. Görev süreniz boyunca esnaf odaları olarak hiç bir davetimizi ret etmeyip kapınızı bize hep açık tutarak güler yüzlü karşılamalarınız için bütün esnaf ve esnaf oda başkanlarım adına teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun sayın savcım.”

Yorum Gönder