Baştuğ; ‘Daima Nöbetteyiz!’

15 Temmuz 2021 Perşembe 15:36
Bu haber 327 kez okundu

Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Baştuğ; ‘Daima Nöbetteyiz!'

Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

‘Ülkemiz, Birliğimiz ve Geleceğimiz İçin Daima Nöbetteyiz!’

Mustafa Baştuğ yayınladığı mesajında, 15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasimize ve birliğimize kasteden hain darbe kalkışmasının ekonomik ve stratejik dirayeti hedef alan bir yanı olduğuna dikkat çekerek, sadece Temmuz’larda hatırlayacak bir nöbetin olmadığını ve daima nöbette kalınacağını belirtti.

Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, mesajında şöyle dedi; “15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize, birliğimize yapılan saldırının ekonomik ve stratejik dirayetimizi de hedef alan bir yanı var. Bu vahşi ve sinsi planı bertaraf etmede; daha da sağlamlaşan, devletiyle yan yana saf tutmayı artık bir alışkanlık haline getiren sektörün, sanayinin ve her katmandan çalışanların önemi büyük. Kendisinin olana sahip çıkmanın erdemiyle, halkımızın kendi milli iradesine cansiperane sarılmasının önemi büyük. Liderlik vasfının ve zor durumlarda lidere gösterilmesi gereken ahde vefa, sadakat ve disiplinli uyumun önemi büyük. Bizler, bu ve sonrasında tekrarına cüret edilebilecek benzer planlara daima karşı koyacak güçteyiz ve bunu her gün, her sabah hatırlayarak ve düne göre daha amansız bir azimle çalışarak biriktiriyoruz. Kısaca Temmuzlarda hatırlayacağımız bir nöbet yok, daima nöbetteyiz.”

Yorum Gönder