Beklenen Festival Sözleşmesi İmzalandı!

11 Ocak 2019 Cuma 13:51
Bu haber 878 kez okundu

Arsuz’u heyecan ve adrenalin dolu festivallerle taçlandıran Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçeyi şaha kaldıracak yepyeni bir festivale daha imza attı.

Beklenen Festival Sözleşmesi İmzalandı!

Arsuz’u heyecan ve adrenalin dolu festivallerle taçlandıran Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçeyi şaha kaldıracak yepyeni bir festivale daha imza attı.  Arsuzfest, Drone Festivali, Color Life festivallerine milyonların takip ettiği Türkiye’nin en büyük festival organizasyonlarından Milyonfest’i ekleyen  Kaymakam Sarı, Arsuzluları üç gün boyunca rock müziğinin yıldızları ile buluşturacak.

 

Turizm kenti Arsuz’da kamp, müzik ve eğlence anlamı taşıyacak dev organizasyonla Arsuz’u bu kez kamplı festival kültürünün lokomotifi yapacak olan Kaymakam Sarı, Zeytinli Rock Festivali, Erdemli Rock Festivali, İstanbul, İzmir, Dalaman, Kuşadası, Eskişehir ve daha birçok yerde Rock Festivalleri organize eden Milyon Yapım’ın gerçekleştireceği Milyonfest/Arsuz için bugün sözleşmeyi imzaladı.

Arsuz Kaymakamlığı’nın girişimi ve belediyenin destekleriyle 26-27-28 Temmuz’da yapılması planlanan Milyonfest Arsuz için bugün yapımcı ve sanatçı Umut Kuzey ile masaya oturan Kaymakam Sarı,  herkese tatil planları için Arsuz Festival takvimini takip etmelerini tavsiye etti.

 Her türlü projelerinde kendilerine destek olan başta Hatay Valisi Rahmi Doğan olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Kaymakam Sarı, bu yıl en büyük organizasyonlardan biri olan festival kapsamında Athena, Teoman, Şebnem Ferah, Mabel Matiz gibi birçok Rock sanatçısının sahne alacağını söyledi.

 

Yapımcı Umut Kuzey de festivalde sadece bölgeden değil, ülke genelinden on binlerce insanın çadır kurarak kamp yapacağını belirterek, Milyonfest Arsuz’un biletlerinin önümüzdeki günlerde BİLETİX’te satışa sunulmaya başlanacağını belirtti.

 

Kaymakam Sarı, şahsı ve ilçesi adına teşekkür ettiği yapımcı ve sanatçı Umut Kuzey ve festival heyeti ile birlikte daha sonra festival alanını gezdi.

Yorum Gönder